Vergaderen Coachen Werken Community Contact
Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)

Receptie:

Martinikerkhof 29

9712 JH Groningen

06 51 52 29 92

info@plantoor.nl

Algemene Voorwaarden 2020

Deze Algemene Voorwaarden hebben betrekking op huur van de ruimtes van Plantoor.

Annuleren of wijzigen reservering privé-werkplek

Dagkaarten in het kader van onze corona-actie zijn geldig tot en met 30 juni 2020. Reserveringen zijn op elk moment te wijzigen naar een andere datum binnen deze periode. In het geval dat de dagkaart niet gebruikt wordt, wordt er geen geld teruggegeven.

Annuleren of wijzigen boeking overige ruimte

Bij een boeking van minder dan 4 uur gelden bij ons de volgende annuleringsvoorwaarden:

- Tot 2 werkdagen voor de reservering (kostenloos)

- Binnen 2 werkdagen voor de reservering (100% van de kosten)

Bij een boeking van 4 uur of langer hanteren wij de volgende voorwaarden:

- Tot 10 werkdagen voor de reservering (kostenloos)

- 3-10 werkdagen voor de reservering (50%)

- Binnen 3 werkdagen voor de reservering (100%)

Annuleren of wijzigen catering

Komen er toch minder deelnemers dan eerder doorgegeven? Wij zullen onze uiterste best doen om de bestelling bij onze cateringpartner te wijzigen, maar hanteren de volgende annuleringsvoorwaarden:

- Tot 1 werkdag voor de reservering (kostenloos)

- Binnen 1 werkdag voor de reservering (100% van de kosten)

Aansprakelijkheid

Het gebruik van de ruimtes is op risico van de huurder (in geval van schade, letsel en diefstal). De huurder is aansprakelijk voor alle schade aan het gebouw, de ruimte of de inventaris die door de huurder of diens gasten is veroorzaakt. Dit geldt ook voor het kwijtraken of niet teruggeven van de sleutel. De kosten voor het vervangen van het slot zijn in dit geval voor de huurder. Het is de huurder niet toegestaan om onbekenden binnen te laten in het gebouw. De huurder dient tijdens de reservering zelf aanwezig te zijn en kan het recht tot gebruik van de ruimte niet doorgeven aan derden. Alleen in het geval dat de aansprakelijkheid van de huurder door de Nederlandse wetgeving is beschermd, is Plantoor aansprakelijk. De aansprakelijkheid van Plantoor is beperkt tot het bedrag wat door haar verzekeringsmaatschappij is gedekt.

Roken, alcohol, drugs en lawaai

Roken en het gebruiken van drugs is binnen Plantoor verboden. Roken is alleen toegestaan in de binnentuin. Het drinken van alcohol is met mate toegestaan, dat wil zeggen de hoeveelheid die ook is toegestaan bij het besturen van een auto. Het draaien van muziek is toegestaan, mits op een volume dat andere gebruikers in het gebouw niet stoort. Indien de huurder deze regels overtreedt, zal de huurder op verzoek van Plantoor de locatie verlaten. Van enige restitutie of inhaalmogelijkheid is dan geen sprake.

Bij het verlaten van de ruimte

Bij het achterlaten van de ruimte wordt verwacht dat deuren en ramen gesloten worden en dat alle door de huurder meegebrachte materialen weer worden meegenomen.

Deze Algemene Voorwaarden hebben betrekking op huur van de ruimtes van Plantoor in het kader van de tijdelijke actie voor een privé-werkplek tijdens de coronacrisis. Annuleren of wijzigen reservering De dagkaart is geldig tot en met 30 juni 2020. Jouw reservering is altijd te wijzigen naar een andere datum binnen deze periode. In het geval dat de dagkaart niet gebruikt wordt, wordt er geen geld teruggegeven. Aansprakelijkheid