Algemene Voorwaarden 2020/2021

Deze Algemene Voorwaarden hebben betrekking op huur van de ruimtes van Plantoor.

Annuleren of wijzigen reservering

Soms kan het gebeuren dat een boeking helaas geannuleerd of verplaatst moet worden naar een andere datum.

Bij een boeking van minder dan 4 uur gelden bij ons de volgende annuleringsvoorwaarden:

– Tot 2 werkdagen voor de reservering (kostenloos)

– Binnen 2 werkdagen voor de reservering (100% van de kosten)

Bij een boeking van 4 uur of langer hanteren wij de volgende voorwaarden:

– Tot 10 werkdagen voor de reservering (kostenloos)

– 3-10 werkdagen voor de reservering (50%)

– Binnen 3 werkdagen voor de reservering (100%)

Annuleren of wijzigen catering

Komen er toch minder deelnemers dan eerder doorgegeven? Wij zullen onze uiterste best doen om de bestelling bij onze cateringpartner te wijzigen, maar hanteren de volgende annuleringsvoorwaarden:

– Tot 1 werkdag voor de reservering (kostenloos)

– Binnen 1 werkdag voor de reservering (100% van de kosten)

Aansprakelijkheid

Het gebruik van de ruimtes is op risico van de huurder (in geval van schade, letsel en diefstal). De huurder is aansprakelijk voor alle schade aan het gebouw, de ruimte of de inventaris die door de huurder of diens gasten is veroorzaakt. Dit geldt ook voor het kwijtraken of niet teruggeven van de sleutel. De kosten voor het vervangen van het slot zijn in dit geval voor de huurder. Het is de huurder niet toegestaan om onbekenden binnen te laten in het gebouw. De huurder dient tijdens de reservering zelf aanwezig te zijn en kan het recht tot gebruik van de ruimte niet doorgeven aan derden. Alleen in het geval dat de aansprakelijkheid van de huurder door de Nederlandse wetgeving is beschermd, is Plantoor aansprakelijk. De aansprakelijkheid van Plantoor is beperkt tot het bedrag wat door haar verzekeringsmaatschappij is gedekt.

Overlast

Roken en het gebruiken van drugs is binnen Plantoor verboden. Roken is alleen toegestaan in de binnentuin. Het drinken van alcohol is met mate toegestaan, dat wil zeggen de hoeveelheid die ook is toegestaan bij het besturen van een auto. Het draaien van muziek is toegestaan, mits op een volume dat andere gebruikers in het gebouw niet stoort. Indien de huurder deze regels overtreedt, zal de huurder op verzoek van Plantoor de locatie verlaten. Van enige restitutie of inhaalmogelijkheid is dan geen sprake.