Vergaderen Coachen Werken Agenda Contact
Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)

Receptie:

Martinikerkhof 29

9712 JH Groningen

06 51 52 29 92

info@plantoor.nl

Coachruimte Groningen

Coachruimte

Plantoor beschikt over een knusse coachruimte met stoere bakstenen muur. Deze spreekkamer genaamd Varen kijkt uit op het groene hart van de stad: Martinikerkhof. De ruimte is bijzonder geschikt voor 1-op-1 coaching of kleine groepen tot 4 personen. De kamer is stijlvol ingericht met 2 mega comfortabele fauteuils, een ronde tafel met kuipstoeltjes en een familie krulvarens en blauwvarens. Hier kun je in alle rust klanten of coachees ontvangen.

Tarieven

Ruimte Varen is bij ons te reserveren voor € 12,50 excl. btw per uur met een minimum van 2 uur. Zo heb je naast het coachgesprek zelf ook nog even de tijd om je voor te bereiden of notities te maken na afloop. Bij afname van een strippenkaart is het uurtarief iets lager. De tarieven van de strippenkaarten zijn:

5 x 2 uur: € 120,- excl. btw

10 x 2 uur: € 225,- excl. btw

Het huren van de coachruimte is inclusief onbeperkt koffie, thee en water. De strippenkaarten zijn in principe een jaar geldig. Mocht je de strippenkaart niet binnen een jaar opmaken, neem even contact op. Verlengen kan kosteloos.

PS: Als jij iemand aandraagt die bij Plantoor een strippenkaart afneemt, krijg je een extra strip cadeau!

Reserveren

Via onze online agenda kun je de beschikbaarheid checken en gelijk een reservering plaatsen. Of mail, bel of WhatsApp naar info@plantoor.nl / 0651522992. Op de dag van de reservering bel je aan bij onze receptie waar onze gastvrouw klaarstaat om jou en jouw klant te ontvangen. Na afloop kun je bij de receptie pinnen of sturen we je een factuur (14 dagen betaaltermijn). Kom je bij ons coachen?

Ja, ik wil reserveren in de online agenda >

Liever eerst een vrijblijvende rondleiding >

Coachruimte Plantoor

Coachruimte Groningen Centrum

Coachruimte Martinikerkhof

Kom je bij ons coachen?

Ja, ik wil reserveren in de online agenda >

Liever eerst een vrijblijvende rondleiding >

Veelgestelde vragen

Wat zijn de parkeermogelijkheden in de buurt?
Plantoor is gevestigd in hartje centrum. Indien je de mogelijkheid hebt, kom op de fiets of met het OV! De auto parkeren kan dichtbij in Parkeergarage Forum (€ 1,- per 18 minuten, maximaal dagtarief € 24,-) op 2 minuten loopafstand of voordelig in Parkeergarage Boterdiep (€ 1,- per 24 minuten, maximaal dagtarief € 12,-) op 7 minuten loopafstand. Een P+R rondom de stad is ook een goede optie (€ 6,- voor retour buskaart). De bushalte Grote Markt is om de hoek.
Beschikt de ruimte over voldoende privacy?
De ruimte is gelegen op de begane grond en grenst aan de hal en receptie. Er bevinden zich geen andere kantoren of spreekkamers naast deze ruimte. Op de ramen is inkijkwerende folie aangebracht zonder het fenomenale uitzicht op het park te verliezen. Daarnaast is het mogelijk om de rolluiken naar beneden te doen.
Is er een wachtruimte voor mijn client als deze eerder arriveert?
Ja, bij onze receptie staan enkele fauteuils waar jouw klant kunt wachten op de afspraak. Onze gastvrouw zal hem of haar verwelkomen en voorzien van een kopje koffie of thee.
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
Je kunt een boeking kostenloos wijzigen of annuleren tot 2 werkdagen voor de reservering. Voor het annuleren of verplaatsen van een reservering, neem contact met ons op via mail of telefoon. Je kunt de boeking niet via het online systeem annuleren.
Kan ik ook 2,5 of 3 uur reserveren?
Ja, dit is mogelijk! 2 uur is het minimum per afspraak.
Mijn trajecten bestaan niet uit 5 of 10 afspraken. Is het mogelijk een strippenkaart op maat te maken voor mij?
Ja, een strippenkaart op maat is mogelijk. Neem hierover even contact op via telefoon/WhatsApp (06-51522992) of mail (info@plantoor.nl).
Zijn er tissues aanwezig?
Ja, uiteraard!
Wat als ik uitloop?
Als de ruimte vrij is, is een kleine uitloop geen probleem. Een uitloop van meer 30 minuten wordt dan wel in rekening gebracht.
Kan ik ook in de avonduren of in het weekend coachen?
Neem hiervoor even contact op via telefoon/WhatsApp (06-51522992) of mail (info@plantoor.nl). In veel gevallen is dit mogelijk!