Vergaderen Coachen Werken Community Contact
Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)

Receptie:

Martinikerkhof 29

9712 JH Groningen

06 51 52 29 92

info@plantoor.nl

Coachruimte Groningen

Coachlocatie

Plantoor beschikt over een knusse coachruimte met stoere bakstenen muur. Deze spreekkamer genaamd Varen kijkt uit op het groene hart van de stad: Martinikerkhof. De ruimte is bijzonder geschikt voor 1-op-1 coaching. De kamer is stijlvol ingericht met een ergonomisch bureau, 2 mega comfortabele fauteuils en een familie krulvarens en blauwvarens. Hier kun je in alle rust klanten of coachees ontvangen.

Tarieven

Ruimte Varen is bij ons te reserveren voor € 59,- incl. btw per dag. Zo kun je hier naast de coachgesprekken, zelf de hele dag gebruik van maken om te werken. Bij afname van een strippenkaart is het dagtarief iets lager. De tarieven van de strippenkaarten zijn:

5 x dagkaart: € 279,- incl. btw

10x dagkaart: € 499,- incl. btw

Het huren van de coachruimte is inclusief onbeperkt koffie, thee en water. De strippenkaarten zijn 3 maanden geldig. Mocht je de strippenkaart niet binnen de tijd opmaken vanwege bijzondere omstandigheden zoals ziekte, reisplannen of zwangerschapsverlof, neem even contact op. Verlengen kan in dat geval kosteloos.

PS: Als jij iemand aandraagt die bij Plantoor een strippenkaart afneemt, krijg je een extra strip cadeau!

Reserveren

Ben je er klaar voor om je privé-kantoor met snelle & stabiele Wi-Fi en geweldig uitzicht te reserveren? Via onze online agenda kun je de beschikbaarheid checken en gelijk een reservering plaatsen. Of mail, bel of WhatsApp naar info@plantoor.nl / 0651522992. We mailen je een factuur met een iDEAL-link die je vooraf betaalt. Dat scheelt weer een contactmoment met de pinautomaat!

Reserveren

Liever eerst een rondleiding >

Op de gewenste dag reserveren we de ruimte voor je en spreken we graag een aankomsttijd met je af. Je krijgt per e-mail een reserveringsbevestiging. Op de dag van je reservering word je door onze gastvrouw op gepaste afstand binnengelaten en ligt er een korte uitleg over de werkplek en de koffie/thee faciliteiten voor je klaar. In de ruimte ligt ook de sleutel die je gedurende de dag kunt gebruiken en aan het einde van de dag weer achterlaat.

Kantoor Groningen

Spreekruimte Groningen

Coachruimte Martinikerkhof

Coachruimte Groningen


Kom je bij ons coachen?

Reserveer de coachruimte via onze online agenda.

Reserveren

Liever eerst een vrijblijvende rondleiding >

Veelgestelde vragen

Wat zijn de parkeermogelijkheden in de buurt?
Plantoor is gevestigd in hartje centrum. Indien je de mogelijkheid hebt, kom op de fiets of met het OV! De auto parkeren kan dichtbij in Parkeergarage Forum (€ 1,- per 18 minuten, maximaal dagtarief € 24,-) op 2 minuten loopafstand of voordelig in Parkeergarage Boterdiep (€ 1,- per 24 minuten, maximaal dagtarief € 12,-) op 7 minuten loopafstand. Een P+R rondom de stad is ook een goede optie (€ 6,- voor retour buskaart). De bushalte Grote Markt is om de hoek.
Beschikt de ruimte over voldoende privacy?
De ruimte is gelegen op de begane grond en grenst aan de hal en receptie. Er bevinden zich geen andere kantoren of spreekkamers naast deze ruimte. Op de ramen is inkijkwerende folie aangebracht zonder het fenomenale uitzicht op het park te verliezen. Daarnaast is het mogelijk om de rolluiken naar beneden te doen.
Is er een wachtruimte voor mijn client?
Ja, bij onze receptie staan enkele fauteuils waar jouw klant kunt wachten op de afspraak.
Kan ik ook een halve dag reserveren?
Nee, dit is niet mogelijk. Wel is de aankomsttijd en eindtijd geheel flexibel.
Kan ik ook in in het weekend of in de avond reserveren?
Ja, de ruimte kan ook geboekt worden op zaterdag of in de avond. Er geldt een kleine toeslag.
Mijn trajecten bestaan niet uit 5 of 10 afspraken. Is het mogelijk een strippenkaart op maat te maken voor mij?
Ja, een strippenkaart op maat is mogelijk. Neem hierover even contact op via telefoon/WhatsApp (06-51522992) of mail (info@plantoor.nl).
Zijn er tissues aanwezig?
Ja, uiteraard!
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
Je kunt een boeking kostenloos wijzigen of annuleren tot 2 werkdagen voor de reservering. Voor het annuleren of verplaatsen van een reservering, neem contact met ons op via mail of telefoon. Je kunt de boeking niet via het online systeem annuleren.