Vergaderen Coachen Werken Agenda
Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)

Receptie:

Martinikerkhof 29

9712 JH Groningen

06 51 52 29 92

info@plantoor.nl

Coachruimte

Plantoor beschikt over een knusse coachruimte met stoere bakstenen muur. Deze spreekkamer genaamd Varen kijkt uit op het groene hart van de stad: Martinikerkhof. De ruimte is bijzonder geschikt voor 1-op-1 coaching of kleine groepen tot 4 personen. De kamer is stijlvol ingericht met 2 mega comfortabele fauteuils, een ronde tafel met kuipstoeltjes en een familie krulvarens en blauwvarens. Hier kun je in alle rust klanten of coachees ontvangen.

Tarieven

Ruimte Varen is bij ons te reserveren in blokken van 2 uur, zodat je naast het coachgesprek zelf ook nog even de tijd hebt om je voor te bereiden of notities te maken na afloop. Onderstaande tarieven zijn exclusief btw en inclusief koffie, thee en water.

1 x 2 uur: € 25,-

5 x 2 uur: € 120,- (strippenkaart)

10 x 2 uur: € 225,- (strippenkaart)

De strippenkaarten zijn in principe een jaar geldig. Mocht je de strippenkaart niet binnen een jaar opmaken, neem even contact op. Verlengen kan kosteloos.

PS: Als jij iemand aandraagt die bij Plantoor een strippenkaart afneemt, krijg je een extra strip cadeau!

Reserveren

Via onze online agenda kun je de beschikbaarheid checken en gelijk een reservering plaatsen. Of mail, bel of WhatsApp naar info@plantoor.nl / 0651522992. Op de dag van de reservering bel je aan bij onze receptie waar onze gastvrouw klaarstaat om jou en jouw klant te ontvangen. Na afloop kun je bij de receptie pinnen of sturen we je een factuur (14 dagen betaaltermijn). Kom je bij ons coachen?

Ja, ik wil reserveren in de online agenda >

Liever eerst een vrijblijvende rondleiding >

Veelgestelde vragen

Beschikt de ruimte over voldoende privacy?

De ruimte is gelegen op de begane grond en grenst aan de hal en receptie. Er bevinden zich geen andere kantoren of spreekkamers naast deze ruimte. Op de ramen is inkijkwerende folie aangebracht zonder het fenomenale uitzicht op het park te verliezen. Daarnaast is het mogelijk om de rolluiken naar beneden te doen.

Is er een wachtruimte voor mijn client als deze eerder arriveert?

Ja, bij onze receptie staan enkele fauteuils waar jouw klant kan wachten op de afspraak. Onze gastvrouw zal hem of haar verwelkomen en voorzien van een kopje koffie of thee.

Zijn er tissues aanwezig?

Ja, uiteraard!

Mijn trajecten bestaan niet uit 5 of 10 afspraken. Is het mogelijk een strippenkaart op maat te maken voor mij?

Ja, een strippenkaart op maat is mogelijk. Neem hierover even contact op via telefoon/WhatsApp (06-51522992) of mail (info@plantoor.nl).

Kan ik ook in de avonduren of in het weekend coachen?

Neem even contact op via telefoon/WhatsApp (06-51522992) of mail (info@plantoor.nl). In veel gevallen is dit mogelijk!