Vergaderlocatie Coachruimte Werkplekken Trainingen
Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)

Receptie:

Martinikerkhof 29

9712 JH Groningen

06 51 52 29 92

info@plantoor.nl

Coachruimte

Plantoor beschikt over een knusse coachruimte met stoere bakstenen muur. Deze spreekruimte genaamd Varen kijkt uit op het groene hart van de stad: Martinikerkhof. De ruimte is bijzonder geschikt voor 1-op-1 coaching of kleine groepen tot 4 personen. De ruimte is gevuld met 2 mega comfortabele fauteuils, een ronde tafel met kuipstoeltjes en een familie krulvarens en blauwvarens. Hier kun je in alle rust klanten of coachees ontvangen.

Tarieven

Bij ons reserveer je de ruimte in blokken van 2 uur, zodat je naast het coachgesprek zelf ook nog even de tijd hebt om je voor te bereiden of notities te maken na afloop. Onderstaande tarieven zijn exclusief btw en inclusief koffie, thee en water.

1 x 2 uur: € 25,-

5 x 2 uur: € 120,- (strippenkaart)

10 x 2 uur: € 225,- (strippenkaart)

De strippenkaarten zijn in principe een jaar geldig. Mocht je de strippenkaart niet binnen een jaar opmaken, neem even contact op. Verlengen kan kosteloos.

PS: Als jij iemand aandraagt die bij Plantoor een strippenkaart afneemt, krijg je een extra strip cadeau!

Reserveren

Via onze online agenda kun je de beschikbaarheid checken en gelijk een reservering plaatsen. Of mail, bel of WhatsApp naar info@plantoor.nl / 0651522992. Betalen gaat bij ons altijd achteraf via een factuur (14 dagen betaaltermijn).

Open de agenda >