Vergaderen Coachen Werken Community Contact
Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)

Receptie:

Martinikerkhof 29

9712 JH Groningen

06 51 52 29 92

info@plantoor.nl

Werkplekken

Heb je behoefte aan een plek waar je gefocust kan werken? Ons kantoor is gevestigd aan het groene, rustige Martinikerkhof park op steenworp afstand van de Martinitoren.

In het pand bevinden zich ZZP’ers, bedrijven en een hele hoop planten. Je kunt bij ons een flexibele plek huren, door middel van een dagkaart, strippenkaart of abonnement. Het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten voor een vaste werkplek. Dan is jouw bureau geheel gereserveerd voor jou en kun je kosteloos gebruikmaken van onze groene ruimtes om te vergaderen of zakelijke relaties te ontvangen.

flexplek huren groningen


Flexibele privé-werkplek tijdens de coronacrisis

Door de coronacrisis werken veel mensen al enkele weken thuis. Je goed kunnen concentreren kan best een uitdaging zijn met je partner, kinderen of huisdieren om je heen. Bij Plantoor is de ruimte Varen beschikbaar als privé-kantoor. De ruimte is stijlvol ingericht met een ergonomisch zit-sta bureau en bureaustoel, een comfortabele fauteuil en een familie planten.

Tarief

Een privé-werkkamer is bij ons te reserveren voor een volledige werkdag. Bij afname van een strippenkaart is het dagtarief iets lager. De speciale actie-tarieven van de dagkaarten zijn:

1x dagkaart: €59,- incl. btw (21%)

5x dagkaart (strippenkaart): €279,- incl. btw (21%)

10x dagkaart (strippenkaart): €499,- incl. btw (21%)

Het huren van een privé-werkkamer is inclusief onbeperkt koffie, thee en water. In de keuken is een koelkast aanwezig waarin je jouw lunch kunt bewaren. Wij volgen uiteraard alle hygiëne-adviezen van het RIVM op!

De dagkaarten en 5x strippenkaarten zijn 3 maanden geldig. De 10x strippenkaart is 6 maanden geldig.

Reserveren

Ben je klaar om je werkplek met snelle & stabiele Wi-Fi en geweldig uitzicht te reserveren? Via onze online agenda kun je de beschikbaarheid checken en gelijk een reservering plaatsen. Of mail, bel of WhatsApp naar info@plantoor.nl / 0651522992. We mailen je een factuur met een iDEAL-link die je vooraf betaalt. Dat scheelt weer een contactmoment met de pinautomaat!

Reserveren

Liever eerst een rondleiding >

Op de gewenste dag reserveren we een ruimte voor je en spreken we graag een aankomsttijd met je af. Je krijgt per e-mail een reserveringsbevestiging. Op de dag van je reservering word je door onze gastvrouw op gepaste afstand binnengelaten en ligt er een korte uitleg over de werkplek en de koffie/thee faciliteiten voor je klaar. In de ruimte ligt ook de sleutel die je gedurende de dag kunt gebruiken en aan het einde van de dag weer achterlaat.

Het is ook mogelijk om aan iemand een dagkaart cadeau te doen. Misschien ken je wel iemand die het goed kan gebruiken of die je stiekem even het huis uit wilt schoppen (ssst, het was niet ons idee!). We hebben hiervoor een mooie digitale cadeaubon gemaakt. Wil jij iemand verrassen?

Mail, bel of WhatsApp ons als je interesse hebt!

plantoor martinikerkhof groningen

Het uitzicht over Martinikerkhof

plantoor groningen

Voorkant van het pand

plantoor tijdelijke werkplek groningen

Ruimte Varen (zitje)

plantoor flexibele werkplek huren groningen

Ruimte Varen (werkplek)

Kom je bij ons werken?

Reserveer jouw privé-kantoor via onze online agenda.

Privé-werkplek reserveren

Liever eerst een rondleiding >


Een vaste stek

Vaste werkplekken

Jij bent een ondernemer die een vaste stek zoekt. Je bent ZZP’er en wilt een ruimte delen om de kosten laag te houden en af en toe te kunnen sparren met andere ondernemers. Je wilt je monitor, je toetsenbord en je muis op je bureau kunnen achterlaten. En je werktas en vertrouwelijke documenten gaan aan het eind van de dag in een afsluitbare kast. Een vaste werkplek bij Plantoor is geschikt voor jou.

Ergonomisch kunnen werken vinden wij heel belangrijk. Daarom hebben we extra aandacht besteed aan de kwaliteit van onze werkplekken. Verstelbare zit-sta bureau’s en een goede stoel van zijn bij Plantoor de norm.

Draag jij een nieuwe huurder aan voor een vaste werkplek? Dan krijgen jullie allebei eenmalig 50% korting op de maandhuur! Deze actie geldt totdat alle vaste plekken verhuurd zijn.

Tarief: € 275,- excl. btw per maand

WhatsApp ons om een gratis proefdag te plannen (0651522992).


Kantoren

Als ondernemer heb jij er al wat jaren op zitten en stabiliteit gevonden. Wellicht werk je met een compagnon of heb je al een eigen team gebouwd. Je zoekt een gestoffeerde of gemeubileerde ruimte op een toplocatie met faciliteiten zoals schoonmaak, snelle WiFi en vergaderzalen waar je ook klanten, zakelijke relaties of sollicitanten kunt ontvangen. Kies voor een kantoorruimte bij Plantoor.

Tarief: vanaf € 550,- excl. btw per maand

Alle kantoren bij Plantoor zijn op dit moment verhuurd. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van kantoorruimtes die vrijkomen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief


Veelgestelde vragen werkplekken

Deze vragen zijn niet van toepassing op onze privékantoren.

Waar kan ik bellen?

Indien je anderen niet wilt storen of privacy nodig hebt, kun je bellen in de vergaderruimtes (mits vrij) of de keukens. Zorg er wel voor dat je de deur even sluit.

Is er een printer waar ik gebruik van kan maken?

Nee, printers hebben wij niet. Als je vast bij Plantoor huurt mag je deze wel zelf meenemen/neerzetten. Indien je een paar A4’tjes dringend geprint nodig hebt, mag je deze altijd mailen naar de receptie. Daar helpen we je graag mee.

Met hoeveel mensen zit je in één ruimte?

In onze ruimtes staan 2 of 3 bureau’s. Bij Plantoor dus geen open kantoortuin. Vanwege het monumentale karakter van het pand zijn er meerdere kamers met deuren die dicht kunnen.

Zijn er gezamenlijke lunches en borrels?

Elke laatste donderdag van de maand is er een gezamenlijke lunch waarbij je vrijblijvend kunt aansluiten. Daarnaast hebben we elk kwartaal een vrijdagmiddagborrel met een seizoensthema.

Voor hoe lang zijn de maandelijkse contracten en hoe kan ik betalen?

Het contract is voor minimaal 6 maanden. Daarna is het contract opzegbaar met inachtneming van 1 kalendermaand. Je krijgt elke maand een factuur. Je kunt de huur zelf overmaken (evt. via de iDEAL-betaallink) of per incasso betalen.

Krijg ik een eigen sleutel en hoeveel bedraagt de borg?

Als je een dagkaart of strippenkaart hebt word je op het door jou gewenste tijdstip binnengelaten door onze locatiebeheerder en krijg je voor de rest van de dag een sleutel die je aan het einde van de dag weer inlevert. Bij de maandelijkse abonnementen voor een vaste werkplek krijg je een eigen sleutel. De borg voor het huren van een werkplek bedraagt 1 maand huur.

Veelgestelde vragen kantoren

Wat zijn de extra service opties?

Via onze receptie kun je post afgeven en catering bestellen voor vergaderingen. Daarnaast is het mogelijk een schoonmaakcontract af te sluiten.

Voor hoe lang is het contract en hoe kan ik betalen?

Het contract is voor minimaal 12 maanden. Daarna is het contract opzegbaar met inachtneming van 3 kalendermaanden. Je krijgt elke maand een factuur met een iDEAL-betaallink. Je kunt de huur vervolgens zelf overmaken of per incasso betalen.

Krijg ik eigen sleutels en hoeveel bedraagt de borg?

Ja. De borg voor het huren van een kantoor bedraagt 1 maand huur.

Flexibele privé-werkplek

Heb je behoefte aan een plek waar je gefocust kan werken? Een privé-werkkamer is bij ons te reserveren voor een volledige werkdag. Bij afname van een strippenkaart is het dagtarief iets lager.

Dagkaart

59
incl. btw

 • Groen privé-kantoor
 • Ergonomische werkplek
 • Snel en stabiel internet
 • Onbeperkt koffie & thee

5x Strippenkaart

279
incl. btw

 • Groen privé-kantoor
 • Ergonomische werkplek
 • Snel en stabiel internet
 • Onbeperkt koffie & thee

10x Strippenkaart

499
incl. btw

 • Groen privé-kantoor
 • Ergonomische werkplek
 • Snel en stabiel internet
 • Onbeperkt koffie & thee