Vergaderen Coachen Werken Agenda Contact
Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)

Receptie:

Martinikerkhof 29

9712 JH Groningen

06 51 52 29 92

info@plantoor.nl

Werkplekken

Heb je behoefte aan een plek waar je gefocust kan werken, maar wel midden in het bruisende centrum van Groningen? Plantoor is een gedeelde werkplek (co-working space) op steenworp afstand van de Martinitoren. Wil jij groeien met je onderneming en werken tussen een familie cactussen, vetplanten, monstera’s en palmen? Huur dan een flexibele werkplek, vaste werkplek of kantoorruimte bij Plantoor.

Gezondheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben wij extra aandacht besteed aan de kwaliteit van onze werkplekken. Verstelbare zit-sta bureau’s en een goede stoel zijn bij Plantoor de norm. In de keuken vind je verse bonenkoffie, thee, fruit, een grote koelkast en een vaatwasser waar je gebruik van kunt maken. Als je een vaste werkplek huurt, kun je in onze groene ruimtes vergaderen of zakelijke relaties ontvangen.


Update: Privé-werkplek tijdens de coronacrisis

Is het voor jou in de afgelopen tijd onmogelijk (gebleken) om tijdens de coronacrisis thuis te werken? Krijg je rug- en nekklachten aan de eettafel, heb je geen afgesloten ruimte en word je continu afgeleid door je kinderen, partner of huisdieren?

Wij hebben ons concept tijdelijk aangepast en hebben daardoor enkele privé-werkkamers per dag beschikbaar. Het uitgangspunt voor deze actie is dat wij zoveel mogelijk professionals een rustige plek willen bieden om te werken.

Tarief voor een dag (1 persoon): € 29,- incl. btw (21%)

Tarief voor 5 strippen (1 persoon): € 139,- incl. btw (21%)

Bel of WhatsApp ons op 06-51522992 of dm via Instagram om te reserveren.

Op de dag van aankomst op jouw gewenste tijdstip (vanaf 8 uur ’s morgens) pin je het bedrag, ontvang je de sleutel en wijst onze gastvrouw (op gepaste afstand) de weg naar jouw werkplek en de koffie/thee faciliteiten. Aan het einde van de dag lever je de sleutel weer in.


Onze normale informatie & tarieven

Flexwerkplekken

Jij zoekt af en toe een plek waar je met volle focus aan je business kunt werken. Misschien heb je deels nog een baan in loondienst en ben je aan het opbouwen als ZZP’er. Of je werkt vanuit huis maar je merkt dat je daar minder productief bent. Misschien zoek je een rustige plek waar je aan je scriptie kunt werken, je website kunt updaten of je ondernemingsplan kunt schrijven. In ieder geval heb je alle drukke, onpersoonlijke koffietentjes in de stad wel gezien. Herken jij jezelf hierin? Ga dan voor een dagkaart of flexplek membership bij Plantoor.

Draag jij een nieuwe huurder aan voor een flex werkplek? Dan krijgen jullie allebei eenmalig 50% korting op de maandhuur!

Tarief voor een dagkaart: € 20,- excl. btw (21%)

Tarief voor 5 dagkaarten: € 90,- excl. btw (21%)

Tarief voor een membership: € 175,- excl. btw per maand (21%)


Vaste werkplekken

Jij bent een ondernemer die een vaste stek zoekt. Je bent ZZP’er en wilt een ruimte delen om de kosten laag te houden en af en toe te kunnen sparren met andere ondernemers. Je wilt je monitor, je toetsenbord en je muis op je bureau kunnen achterlaten. Een vaste werkplek bij Plantoor is geschikt voor jou.

Draag jij een nieuwe huurder aan voor een vaste werkplek? Dan krijgen jullie allebei eenmalig 50% korting op de maandhuur!

Tarief: € 275,- excl. btw per maand


Kantoren

Als ondernemer heb jij er al wat jaren op zitten en stabiliteit gevonden. Wellicht werk je met een compagnon of heb je al een eigen team gebouwd. Je zoekt een gestoffeerde ruimte op een toplocatie met faciliteiten zoals schoonmaak, snelle WiFi en vergaderzalen waar je ook klanten, zakelijke relaties of sollicitanten kunt ontvangen. Kies voor een kantoorruimte bij Plantoor.

Alle kantoren bij Plantoor zijn op dit moment verhuurd. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van kantoorruimtes die vrijkomen.

Tarief: vanaf € 550,- excl. btw per maand

Inschrijven voor de nieuwsbrief >


Veelgestelde vragen werkplekken

Waar kan ik bellen?

Indien je anderen niet wilt storen of privacy nodig hebt, kun je bellen in de vergaderruimtes (mits vrij), de keukens of op zolder. Zorg er wel voor dat je de deur even sluit.

Is er een printer waar ik gebruik van kan maken?

Nee, printers hebben wij niet. Als je vast bij Plantoor huurt mag je deze wel zelf meenemen/neerzetten. Indien je een paar A4’tjes dringend geprint nodig hebt, mag je deze altijd mailen naar de receptie. Daar helpen we je graag mee.

Met hoeveel mensen zit je in één ruimte?

Met minimaal 2 en maximaal 4. Bij Plantoor dus geen open kantoortuin. Vanwege het monumentale karakter van het pand zijn er meerdere kamers met deuren die dicht kunnen.

Zijn er gezamenlijke lunches en borrels?

Elke laatste donderdag van de maand is er een gezamenlijke lunch waarbij je vrijblijvend kunt aansluiten. Daarnaast hebben we elk kwartaal een vrijdagmiddagborrel met een seizoensthema.

Hoe lang zijn de strippenkaarten geldig?

De strippenkaarten zijn 6 maanden geldig. Kun je jouw strippen niet opmaken vanwege langdurige ziekte, een lange reis, zwangerschapsverlof of andere speciale reden? Bel, mail of WhatsApp even met ons. Verlengen kan in dat geval kostenloos.

Voor hoe lang zijn de maandelijkse contracten en hoe kan ik betalen?

Het contract is voor minimaal 6 maanden. Daarna is het contract opzegbaar met inachtneming van 1 kalendermaand. Je krijgt elke maand een factuur. Je kunt de huur zelf overmaken (evt. via de iDEAL-betaallink) of per incasso betalen.

Krijg ik een eigen sleutel en hoeveel bedraagt de borg?

Als je een dagkaart of strippenkaart hebt word je op het door jou gewenste tijdstip binnengelaten door onze locatiebeheerder en krijg je voor de rest van de dag een sleutel die je aan het einde van de dag weer inlevert. Bij de maandelijkse abonnementen voor een flexibele werkplek of vaste werkplek krijg je een eigen sleutel. De borg voor het huren van een werkplek bedraagt 1 maand huur.

Veelgestelde vragen kantoren

Wat zijn de extra service opties?

Via onze receptie kun je post afgeven en catering bestellen voor vergaderingen. Daarnaast is het mogelijk een schoonmaakcontract af te sluiten.

Voor hoe lang is het contract en hoe kan ik betalen?

Het contract is voor minimaal 12 maanden. Daarna is het contract opzegbaar met inachtneming van 3 kalendermaanden. Je krijgt elke maand een factuur met een iDEAL-betaallink. Je kunt de huur vervolgens zelf overmaken of per incasso betalen.

Krijg ik eigen sleutels en hoeveel bedraagt de borg?

Ja. De borg voor het huren van een kantoor bedraagt 1 maand huur.

Kom je bij ons werken?

Kies voor wat bij jou past. Alle prijzen die hieronder vermeld staan zijn exclusief btw (21%).

Dagkaart

24
Per dag

 • Tijdelijke actie (i.v.m. corona)
 • Privé-kantoor
 • Snel en stabiel internet
 • Verse bonenkoffie, thee & fruit
 • Mail, bel of WhatsApp om te reserveren

Flex werkplek

175
Per maand

 • Ergonomische werkplek
 • Snel en stabiel internet
 • Verse bonenkoffie, thee & fruit
 • 20% korting op vergaderruimtes

Vaste werkplek

275
Per maand

 • Ergonomische werkplek
 • Snel en stabiel internet
 • Verse bonenkoffie, thee & fruit
 • Gebruik van vergaderruimtes (8 uur per maand)
 • Neem je eigen monitor, toetsenbord & muis mee