Kantoorruimtes

Heb je behoefte aan een eigen stek waar je gefocust kunt werken? Ons kantoor is gevestigd aan het groene, rustige Martinikerkhof park op steenworp afstand van de Martinitoren.

Een stille oase, in het bruisende centrum van Groningen. In een karakteristiek pand met een fijne inrichting. Veel zuurstofrijk groen binnen, veel inspirerend groen buiten! Dus: ben je op zoek naar een inspirerende kantoorruimte, in de binnenstad en word je graag omgeven door zuurstofrijke planten en energieke mede-ondernemers, dan zit je hier helemaal GOUD!

Bekijk de beschikbare kantoorunits hieronder of lees onze veelgestelde vragen

Alle kantoorunits zijn op dit moment verhuurd

Meld je vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief 't Blaadje om op de hoogte gehouden te worden van nieuw aanbod

Veelgestelde vragen

Lees hieronder de veelgestelde vragen over onze kantoorruimtes. Heb je een andere vraag of wil je een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op!

Voor ondernemers die al wat stabiliteit gevonden hebben en een eigen ruimte zoeken in een tof pand met 24/7 toegang. Of je nou alleen werkt of met een klein team, je zoekt in ieder geval een gestoffeerde of gemeubileerde ruimte op een toplocatie. Naast je kantoorunit waardeer jij faciliteiten zoals schoonmaak, snelle WiFi en een luxe keuken met lekkere zitjes. 

Het contract is afhankelijk van de ruimte voor minimaal 6 of 12 maanden. Daarna is het contract doorgaans opzegbaar met inachtneming van 1 of 3 kalendermaanden. Je krijgt elke maand een factuur met een iDEAL-betaallink. Je kunt de huur vervolgens zelf overmaken of per incasso betalen.

Ja, je krijgt sleutels van de voordeur en van jouw kantoorunit. De borg bedraagt 1 maand huur.

De gemeenschappelijke ruimtes worden wekelijks schoongemaakt, dit zit standaard bij de huurprijs in. Via Plantoor kun je een aanvullend schoonmaakcontract afsluiten voor jouw kantoorunit.

We hebben hier marketeers, developers, boekhouders en noem maar op! De meesten werken in de zakelijke dienstverlening. Kom vooral langs om onze huurders te ontmoeten als je hier nieuwsgierig naar bent.