Vergaderen Coachen Werken Community Contact
Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)

Receptie:

Martinikerkhof 29

9712 JH Groningen

06 51 52 29 92

info@plantoor.nl

Mindfulness & Breath Training

Voel jij je snel gespannen en vermoeid en sta je continu ‘aan’? En wil je je ontwikkelen in het omgaan met (werk)druk, stress en onrust? Een Mindfulness & Breath Training helpt je om met aandacht in het moment te leven en geeft je nieuwe inzichten over je adem, je lichaam en je denken.

Over de training

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten op donderdagen van 9.30 – 12 uur (2,5 uur). Aansluitend volgt een stilteochtend op een unieke buitenlocatie. Tijdens de training ga je ontdekken wat je nodig hebt om jouw batterij weer op te laden en meer energie over te houden. De adem speelt in deze training een belangrijke rol. Je leert je bewust te worden van jouw belemmerende adempatronen en hoe je de adem efficiënter kunt besturen en benutten.

Ben jij klaar met klachten als vermoeidheid, ‘vastzitten’ in je hoofd, een hoge ademhaling, hoofdpijn en buikpijn? Ben je bang dat je richting een burn out gaat? Dan is deze cursus geschikt voor jou.

Gedurende de weken ga je de basisprincipes van mindfulness en ademtechnieken toepassen. Hierbij maken we gebruik van het Mindfulness oefenboek (J. Teasdale, M. Williams & Z. Segal, 2014) en ingesproken oefeningen. Aandacht train je door herhaaldelijk te gaan oefenen en dat betekent dat je ook thuis dagelijks hiermee bezig zult zijn. Alle studiematerialen zijn inclusief.

Over de locatie

De Mindfulness & Breath Training wordt gegeven in de gloednieuwe trainingslocatie van Plantoor aan de Sint Walburgstraat 2 in Groningen. De Bamboezaal is een ruime, lichte ruimte met een hoog plafond en uitzicht op het verscholen groene ‘hart’ van de stad: het Martinikerkhof. In de zaal wordt heerlijke espresso, cappuccino (eventueel met havermelk) en thee geserveerd (inclusief).

Over de trainer

Natasja Corporaal van Yoga Circle heeft meer dan 10 jaar ervaring in ademcoaching, hatha yoga en mindfulness. Door een ongeluk kwam zij tijdelijk in een rolstoel terecht waarbij ze opnieuw moest leren lopen. Tijdens het moeizame proces van revalidatie ontdekte zij de kracht van mindfulness. Natasja is sindsdien gepassioneerd om mensen te helpen met een gezond ademritme en te luisteren naar de signalen van je lichaam.

Praktisch

De training gaat van start met minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers

Startdatum: voorjaar 2020

Tarief particulier: € 425,- incl. btw

Tarief zakelijk: € 625,- incl. btw

Aanmelden kan via info@yogacircle.nl of bel/WhatsApp naar 06-51756705.