Vergaderlocatie Coachruimte Werkplekken Trainingen
Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)

Receptie:

Martinikerkhof 29

9712 JH Groningen

06 51 52 29 92

info@plantoor.nl

Vergaderlocatie

Heb je binnenkort een vergadering, heidag, workshop of training? En ben je op zoek naar een boutique locatie in het centrum van Groningen? Boek een van onze groene, inspirerende ruimtes. Ficus en Palm zijn gelegen op de begane grond van Martinikerkhof 29. Vanwege het monumentale karakter van dit pand, hebben de ruimtes prachtige authentieke elementen zoals hoge sierplafonds en extra grote deuren.

Heerlijke lunch, goede koffie

Voor onze lunch werken wij samen met Feel Good uit de Oude Kijk Uit ’t Jatstraat. Feel Good staat bekend om heerlijke, gezonde vegetarische/vegan lunch bowls, bananenbrood en sappen. Feel Good maakt alles vers en kan dus ook rekening houden met eventuele dieetwensen of allergieën zoals gluten, lactose of noten. Alle gerechten zijn vrij van geraffineerde suikers en e-nummers.

Wij schenken koffie die gemaakt is van de bonen van onze partner Koffiestation uit de Paradijsvogelstraat. Koffiestation is een microbranderij die zich heeft gespecialiseerd in koffie met een uniek karakter, duidelijke afkomst en eerlijke productie. Daarnaast is de koffie supervers, want de bonen worden elke week gebrand.

Feel Good en Koffiestation bezorgen bij ons op de fiets!

Komen jullie bij ons vergaderen?

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee en water. Wil je graag catering bijboeken? Mail of WhatsApp/bel dan voor een offerte naar info@plantoor.nl / 06-51522992. We kijken uit naar jullie komst!

Ficus

  • Uitzicht op het groene plein
  • Voor vergaderen, coaching of trainingen
  • Geschikt voor 4-8 personen

70 per dagdeel

125 per dag

Palm

  • Uitzicht op de binnentuin
  • Voor vergaderen, coaching of trainingen
  • Geschikt voor 4-8 personen

70 per dagdeel

125 per dag