Vergaderen Coachen Werken Community Contact
Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)

Receptie:

Martinikerkhof 29

9712 JH Groningen

06 51 52 29 92

info@plantoor.nl

vergaderen groningen

Vergaderlocatie

Heb je binnenkort een vergadering, workshop of training? En ben je op zoek naar een boutique locatie om bijeen te komen in het centrum van Groningen? Boek een van de groene, inspirerende ruimtes bij Plantoor met uitzicht op het Martinikerkhof.

De vergaderruimtes van Plantoor liggen in het groene hart van Groningen. Een gebied met historische waarde, dat verscholen ligt achter de Grote Markt en de Martinitoren. Een rustige en sfeervolle plek in alle seizoenen met geluiden van de klokkentoren en de vogels in de oude bomen. In de pauze van jullie bijeenkomst maak je vanuit hier gemakkelijk een wandeling door de Prinsentuin of bezoek je het gloednieuwe Forum. Na afloop dineren? Met restaurants zoals Prinsenhof en ’t Feithhuis nabij, zijn er opties in overvloed.

Tarieven

Afhankelijk van de ruimte variëren onze tarieven van € 60 tot € 150 exclusief btw per dagdeel of € 100 tot € 275 per dag. Onbeperkt koffie, thee en water is hierin inbegrepen. Daarnaast is in alle ruimtes het gebruik van het TV-scherm en 1 flip-over inclusief. Een gezonde lunch of iets lekkers bij de koffie bestellen we met liefde voor jullie bij onze lokale cateringpartners.

Reserveren

Via ons online offerteformulier kun je de beschikbaarheid opvragen en een optie plaatsen. Op werkdagen reageren we binnen 24 uur met een offerte. Na akkoord ontvang je per e-mail een reserveringsbevestiging met alle details voor jullie evenement.

Vaste planten

In korte tijd is Plantoor gegroeid tot dé inspirerende locatie om te vergaderen, coachen en trainen in Groningen. Klik hier om een kijkje te nemen welke ZZP’ers regelmatig te vinden zijn bij ons. Organisaties die wij al hebben mogen ontvangen als vaste klant (of moeten we zeggen vaste plant):

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG), Gemeente Groningen, EuroCollege, Noorderpoort, Hanzehogeschool Groningen, Hogeschool Hall van Larenstein, FrieslandCampina, SNS Bank, Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV), en Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Zien we jouw organisatie binnenkort tussen dit rijtje staan?

Aloë Vera

  • Locatie Sint Walburgstraat 2
  • Uitzicht op het groene park en monumenten
  • Geschikt voor 4-18 personen

150 per dagdeel

275 per dag

Cactus

  • Locatie Sint Walburgstraat 2
  • Uitzicht op het groene park
  • Geschikt voor 2-5 personen

60 per dagdeel

100 per dag

Palm

  • Locatie Martinikerkhof 29
  • Uitzicht op de binnentuin
  • Geschikt voor 2-8 personen

70 per dagdeel

125 per dag

Veelgestelde vragen

Wat zijn de parkeermogelijkheden in de buurt?
Plantoor is gevestigd in hartje centrum. Indien je de mogelijkheid hebt, kom op de fiets of met het OV! De auto parkeren kan dichtbij in Parkeergarage Forum (€ 1,- per 18 minuten, maximaal dagtarief € 24,-) op 2 minuten loopafstand of voordelig in Parkeergarage Boterdiep (€ 1,- per 24 minuten, maximaal dagtarief € 12,-) op 7 minuten loopafstand. Een P+R rondom de stad is ook een goede optie (€ 6,- voor retour buskaart). De bushalte Grote Markt is om de hoek.
Zijn de ruimtes ook in het weekend of in de avond beschikbaar?
Ja, de ruimtes kunnen ook geboekt worden buiten kantooruren. Er geldt een kleine toeslag. Graag ontvangen we je aanvraag via het offerte formulier.
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor de zaalhuur?
Gaat jullie evenement toch niet door? Bij annuleren of wijzigen tot 10 werkdagen voor de reservering hanteren wij geen annuleringskosten. Binnen 3-10 werkdagen voor de reserving zijn we genoodzaakt 50% in rekening te brengen. Wil je de reservering binnen 3 werkdagen annuleren, dan wordt 100% in rekening gebracht. Neem in een situatie van overmacht telefonisch contact op.
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor de catering?
Komen er toch minder of meer deelnemers dan eerder doorgegeven? Tot 1 werkdag voor de reservering kun je catering kosteloos annuleren of wijzigen. Binnen 1 werkdag wordt 100% in rekening gebracht.
Zijn de ruimtes rolstoeltoegankelijk?
Ruimtes Aloë Vera en Cactus zijn gelegen op de 1e verdieping en zijn bereikbaar via een trapopgang. Er is geen lift aanwezig. Ruimte Palm is gelegen op de begane grond. Er zijn geen mindervalidetoiletten. Neem in het geval van twijfel contact op om te overleggen of de locatie voor jullie groep geschikt is.