Vergaderen Coachen Werken Agenda Contact
Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)

Receptie:

Martinikerkhof 29

9712 JH Groningen

06 51 52 29 92

info@plantoor.nl

vergaderen groningen

Vergaderlocatie

Heb je binnenkort een vergadering, workshop of training? En ben je op zoek naar een boutique locatie om bijeen te komen in het centrum van Groningen? Boek een van de groene, inspirerende ruimtes bij Plantoor met uitzicht op het Martinikerkhof.

De vergaderruimtes van Plantoor liggen in het groene hart van Groningen. Een gebied met historische waarde, dat verscholen ligt achter de Grote Markt en de Martinitoren. Een rustige en sfeervolle plek in alle seizoenen met geluiden van de klokkentoren en de vogels in de oude bomen. In de pauze van jullie bijeenkomst maak je vanuit hier gemakkelijk een wandeling door de Prinsentuin of bezoek je het gloednieuwe Forum. Na afloop dineren? Met restaurants zoals Prinsenhof en ’t Feithhuis nabij, zijn er opties in overvloed.

Tarieven

Afhankelijk van de ruimte variëren onze tarieven van € 60 tot € 150 exclusief btw per dagdeel of € 100 tot € 275 per dag. Onbeperkt koffie, thee en water is hierin inbegrepen. Daarnaast is in alle ruimtes het gebruik van het TV-scherm en 1 flip-over inclusief. Een gezonde lunch of iets lekkers bij de koffie bestellen we met liefde voor jullie bij onze lokale cateringpartners.

Reserveren

Via ons online offerteformulier kun je de beschikbaarheid opvragen en een optie plaatsen. Op werkdagen reageren we binnen 24 uur met een offerte. Na akkoord ontvang je per e-mail een reserveringsbevestiging met alle details voor jullie evenement.

De ruimtes bij Plantoor

Aloë Vera en Cactus zijn gelegen op de 1e verdieping van Sint Walburgstraat 2. Deze locatie heeft veel daglicht en prachtige authentieke elementen zoals hoge sierplafonds en suitedeuren. Palm is een klassieke en knusse vergader-/trainingzaal, 2 deuren verder op de begane grond van Martinikerkhof 29. Onderstaande tarieven zijn exclusief btw.

Aloë Vera

  • Locatie Sint Walburgstraat 2
  • Uitzicht op het groene park en monumenten
  • Geschikt voor 4-18 personen

150 per dagdeel

275 per dag

Cactus

  • Locatie Sint Walburgstraat 2
  • Uitzicht op het groene park
  • Geschikt voor 2-5 personen

60 per dagdeel

100 per dag

Palm

  • Locatie Martinikerkhof 29
  • Uitzicht op de binnentuin
  • Geschikt voor 2-8 personen

70 per dagdeel

125 per dag