Vergaderruimte

Update september 2021: Op dit moment worden er geen nieuwe boekingen aangenomen voor onze vergaderruimte. Wanneer wij weer geopend zijn voor vergaderingen, zullen wij dat hier plaatsen.

Heb je binnenkort een vergadering, workshop of training? En ben je op zoek naar een boutique locatie om bijeen te komen in het centrum van Groningen? Boek onze groene, inspirerende ruimte bij Plantoor met uitzicht op het Martinikerkhof.

De vergaderruimte van Plantoor ligt in het groene hart van Groningen. Een gebied met historische waarde, dat verscholen ligt achter de Grote Markt en de Martinitoren. Een rustige en sfeervolle plek in alle seizoenen met geluiden van de klokkentoren en de vogels in de oude bomen. In de pauze van jullie bijeenkomst maak je vanuit hier gemakkelijk een wandeling door de Prinsentuin of bezoek je het gloednieuwe Forum. Na afloop dineren? Met restaurants zoals Prinsenhof en ’t Feithhuis nabij, zijn er opties in overvloed.

Bekijk onze vergaderzaal hieronder of lees onze veelgestelde vragen
“Inspirerende vergaderruimte met geweldig uitzicht”

Vergaderruimte

70,- dagdeel / 125,- dag excl. btw

Knusse vergaderzaal met uitzicht op het groene Martinikerkhof park en een rij prachtige monumentale panden. Prijs is inclusief koffie en thee.

Catering arrangementen

Onze lokale cateringpartner maakt alles vers. Dit betekent dat wij rekening kunnen houden met allergieën en dieetwensen. Alles wat wij bij Plantoor serveren is standaard vegetarisch (indien gewenst veganistisch of toch met vlees/vis) en vrij van geraffineerde suikers en conserveringsmiddelen. Bij ons dus geen witte bolletjes met ham en kaas! 

Healthy sweet (ochtend)

In de ochtend serveren wij bijvoorbeeld deze dadel-noten-vijgenkoek of banana bread. Een power boost voor lichaam en geest. Met pure ingrediënten zoals, noten, dadels, vijgen, kokos en fruit.

Healthy lunch

Als lunch hebben we royaal gevulde wraps, bagels of speltbrood sandwiches met o.a. geroosterde en gegrilde groenten, noten en peulvruchten. De lunch is inclusief verse jus en fruit.

Healthy appetizer (middag)

In de middag serveren wij een borrelhapje zoals deze filodeegpakketjes gevuld met pijnboompitjes, olijven en tomaat of geroosterde zoete aardappel met rodebietendip en cashewnoot.

Plantoor is gevestigd in hartje centrum. Indien je de mogelijkheid hebt, kom op de fiets of met het OV! De auto parkeren kan dichtbij in Parkeergarage Forum (maximaal dagtarief € 24,-) op 2 minuten loopafstand of voordelig in Parkeergarage Boterdiep (maximaal dagtarief € 12,-) op 7 minuten loopafstand. Een P+R rondom de stad is ook een goede optie. De bushalte Grote Markt is om de hoek.

Ja, de ruimte kan ook geboekt worden buiten kantooruren. Er geldt een kleine toeslag. Graag ontvangen we je aanvraag via het contactformulier.
 
Nee, helaas niet. De ruimte is gelegen op de 1e verdieping en is bereikbaar via een trapopgang. Er is geen lift aanwezig.
 
Gaat het evenement toch niet door? Bij annuleren of wijzigen tot 10 werkdagen voor de reservering hanteren wij geen annuleringskosten. Binnen 3-10 werkdagen voor de reserving zijn we genoodzaakt 50% in rekening te brengen. Wil je de reservering binnen 3 werkdagen annuleren, dan wordt 100% in rekening gebracht. Neem in een situatie van overmacht telefonisch contact op. Bij een lockdown kan de reservering kosteloos worden verplaatst.
 

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. De ruimte wordt klaargezet met vaste zitplaatsen op minimaal 1.5 m afstand van elkaar. Er geldt
eenrichtingsverkeer, er is een aparte deur voor binnenkomst en een aparte deur voor verlaten van de ruimte. Er zijn papieren handdoekjes en zeep bij de wasbakken en er is desinfecterende handgel aanwezig. Bij een lockdown kan de reservering kosteloos worden verplaatst.