Vergaderen Coachen Werken Community Contact
Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)

Receptie:

Martinikerkhof 29

9712 JH Groningen

06 51 52 29 92

info@plantoor.nl

vergaderruimte groningen

Vergaderruimte Aloë Vera

Deze vergaderzaal bestaat uit twee ruimtes die met elkaar verbonden zijn door suitedeuren. De ruimte genaamd Aloë Vera kijkt uit op het groene Martinikerkhof park en een rij prachtige monumentale panden aan de Sint Walburgstraat. Aloë Vera is bijzonder geschikt voor vergaderingen, trainingen of workshops met 4 tot 18 personen (4 tot 9 personen met afstand), waarbij de subzaal gebruikt kan worden als extra break-out room. De kamers zijn stijlvol ingericht met designmeubilair en een familie planten. Hier kun je in alle rust met een groep bijeenkomen.

Tarieven

Ruimte Aloë Vera is bij ons te reserveren voor € 150,- excl. btw per dagdeel of € 275,- excl. btw voor een dag. Onbeperkt koffie, thee en water is inbegrepen. Daarnaast is het gebruik van het TV-scherm en 1 flip-over inclusief. Een gezonde lunch of iets lekkers bij de koffie bestellen we met liefde bij onze cateringpartners.

Reserveren

Via ons online offerteformulier kun je de beschikbaarheid opvragen en een optie plaatsen. Op werkdagen reageren we binnen 24 uur met een offerte. Na akkoord ontvang je per e-mail een reserveringsbevestiging met alle details voor jullie evenement. Komen jullie bij ons vergaderen of trainen?

Offerte aanvragen

Liever eerst een vrijblijvende rondleiding >

vergaderlocatie centrum groningen

U-vorm (max. 12 personen aan tafel / max. 6 personen op afstand)

workshopruimte groningen

Blok (max. 12 personen aan tafel / max 6 personen op afstand)

trainingslocatie centrum groningen

Blok (max. 12 personen / max. 6 personen op afstand)

trainingsruimte groningen

Break-out room (max. 5 personen / max. 2 personen op afstand)


Komen jullie bij ons vergaderen of trainen?

Vraag een offerte aan via ons offerteformulier.

Offerte aanvragen

Liever eerst een vrijblijvende rondleiding >

Veelgestelde vragen

Wat zijn de parkeermogelijkheden in de buurt?
Plantoor is gevestigd in hartje centrum. Indien je de mogelijkheid hebt, kom op de fiets of met het OV! De auto parkeren kan dichtbij in Parkeergarage Forum (maximaal dagtarief € 24,-) op 2 minuten loopafstand of voordelig in Parkeergarage Boterdiep (maximaal dagtarief € 12,-) op 7 minuten loopafstand. Een P+R rondom de stad is ook een goede optie. De bushalte Grote Markt is om de hoek.
Is de ruimte ook in het weekend of in de avond beschikbaar?
Ja, de ruimte kan ook geboekt worden buiten kantooruren. Er geldt een kleine toeslag. Graag ontvangen we je aanvraag via het offerte formulier.
Is de ruimte rolstoeltoegankelijk?
De ruimte is gelegen op de 1e verdieping en is bereikbaar via een trapopgang. Er is geen lift aanwezig.
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor de zaalhuur?
Gaat het evenement toch niet door? Bij annuleren of wijzigen tot 10 werkdagen voor de reservering hanteren wij geen annuleringskosten. Binnen 3-10 werkdagen voor de reserving zijn we genoodzaakt 50% in rekening te brengen. Wil je de reservering binnen 3 werkdagen annuleren, dan wordt 100% in rekening gebracht. Neem in een situatie van overmacht telefonisch contact op.
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor de catering?
Komen er toch minder of meer deelnemers dan eerder doorgegeven? Tot 1 werkdag voor de reservering kun je catering kosteloos annuleren of wijzigen. Binnen 1 werkdag wordt 100% in rekening gebracht.