Vergaderen Coachen Werken Community Contact
Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)

Receptie:

Martinikerkhof 29

9712 JH Groningen

06 51 52 29 92

info@plantoor.nl

Vergaderruimte Cactus

Deze vergaderruimte genaamd Cactus kijkt uit op het groene Martinikerkhof park. Cactus is bijzonder geschikt voor coaching, vergaderingen of workshops met 2 tot 5 personen. De kamer is hip en fris ingericht met designmeubilair en een familie planten. Hier kun je in alle rust met een kleine groep bijeenkomen.

Tarieven

Ruimte Cactus is bij ons te reserveren voor € 60,- excl. btw per dagdeel of € 100,- excl. btw voor een dag. Indien de ruimte wordt bijgeboekt bij ruimte Aloë Vera, geldt een lager dagdeel tarief van € 50,- excl. btw. Onbeperkt koffie, thee en water is in de tarieven inbegrepen. Daarnaast is het gebruik van het TV-scherm en 1 flip-over inclusief. Een gezonde lunch of iets lekkers bij de koffie bestellen we met liefde bij onze cateringpartners.

Reserveren

Via ons online offerteformulier kun je de beschikbaarheid opvragen en een optie plaatsen. Op werkdagen reageren we binnen 24 uur met een offerte. Na akkoord ontvang je per e-mail een reserveringsbevestiging met alle details voor jullie evenement. Komen jullie bij ons vergaderen of trainen?

Offerte aanvragen

Liever eerst een vrijblijvende rondleiding >